Firme luminoase

Firmele luminoase se pot imparti în mai multe categorii: - casete luminoase standard cu una sau doua fețe, profil de aluminiu sau PVC, instalație electrică (în cazul nostru Philips) și fețe din plexiglas inscripționat autocolant. Inscripționarea este executată cu autocolant Oracal sau 3M, seria translucentă. După tipul de îmbinare al profilului, casetele luminoase pot fi cu colturi rotunjite sau chiar casete rotunde, ovale, etc. - Casetele luminoase cu fața flexibilă au avantajul ca pot fi monolitice chiar la dimensiuni foarte mari. Fața flexibilă este intinsă pe o structura realizata din profile de otel.

Litere volumetrice luminoase

Literele sunt realizate cu profil din aluminiu ALS, cu fața din plexiglass, spate din PVC sau aluminiu cu lumina din interior. Iluminatul acestora se poate realiza fie cu tuburi fluorescente, fie cu tuburi spectrale modelate pe forma literei sau cu leduri.

Litere volumetrice neluminoase

Realizate din polistiren extrudat XPS foarte rezistent la UV și intemperii, colorate cu vopseluri speciale și lăcuite, literele pot fi aplicate direct pe suportul dorit sau, din construcție pe suporturi luminoase, metalice sau pvc.

Totemuri luminoase

Realizate cu profile speciale de aluminiu, cu doua fețe curbate din plexiglass, totemurile sunt o forma deosebite de utila de semnalizare, eleganta și eficientă.

Panouri publicitare

Panourile publicitare stradale sunt realizate din structura de tevi din otel si tablă. Printul poate fi realizat pe blueback sau poliplan.

Prolight

Semne luminoase de interior tip prolight din stiplex transparent personalizate prin gravură laser și iluminate cu led-uri, consum mic, efect luminos deosebit, diferite tipuri și dimensiuni.